23 مهر 1400

ایاپرونده راجبه رابطه نامشروع را که مدتی ازشکایت می گذرد می توان پیگیری نمود

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من از خانمم شکایت کردم برای رابطه نامشروع چهار ماه پیش با خواهرزادم ولی مدرک محکمی نداشتم تا الان دادگاه ما طول کشیده ولی دیشب داخل ماشین هانم من لخت با بچه خواهرم بودن که مامور دید و مامورو زیر گرفتن ایا میشه دیگه ثابت کرد یا نه چون مامورم گزارش نوشته و به عنوان شاهد گفته اگر قاضی بخواد میام میگم ممنون میشم پاسخ سوال منو بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام باتوجه به واقعه جدیدواظهارات مامورمی توانید باشکایت جدیدی پرونده قبلی وموضوع جدید راپیگیری نمایید