فروش اکانت بازی و امکان طرح شکایت

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من یک اکانت بازی (کالاف دیوتی) رو چند روز پیش دیوار فروختم، مشتری تو چت دیوار با قیمت پیشنهادیش خرید ، قیمت من دو میلیون بود
سر قرار رسیدیم من گوشیم رو دادم دست طرف که چک کنه بازی رو که ببینه درسته بعد از حدود ده دقیقه گوشیم رو داد بهم و رفتیم برای انتقال وجه دم عابر بانک ، اونجا با چونه زدن و خواستن تخفیف گفتم نمیشه و تخفیف زیاد دادم همون یک و هفتصد رو زد و من دوباره گوشیم رو دادم دستش تا اکانت رو تغییر بده ایمیل خودشو بزاره ، همه چی درست شد و توی گوشی خودش دید بازی و تمام راه هایی ک من میتونستم به اون اکانت متصل بشم رو از من گرفت که بعدا مشکلی پیش نیاد ، و معامله رو انجام دادیم .
بعد از ۲۴ ساعت اومد گفت ۸۰ سی پی کم داره اکانتت( سکه بازی به مبلغ ۴۰ هزار تومن کم بود خودم اشتباه حساب کردم )و گفت دروغ گو بیا اکانتت رو پس بگیر اگر نبری شکایتت میکنم و قیمت اکانتت رو زیاد بود بهم دادی ونزاشتی ببینم کامل. منم بهش گفتم گوشیم دستت بوده خودت دیدی اکانت رو هی میگفتی اژانس گرفتم باید برم زود ، دوربین گرفته احتمالا که گوشی دستش بوده ایا شکایت میتونه کنه؟من سالم و رضایتش دادمش

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض ادب کاربر محترم اگر در حین فروش اکانت بازی ایشان تمامی شرایط را پذیرفته و بعد وجه را پرداخت نموده است امکان طرح دعوی علیه شما وجود ندارد .