سوال در خصوص اثبات درگيري

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ‌‌؛ ماجرا ساعت 2 نصف شب برای جابجایی موتور برادرم بود که برادرم برای جابجایی رفت اما بازم بد حرف می‌زدند ایجاد مزاحمت داشتند درگیری کوتاه لفظی شد بعد اتمام دعوا 8 دقیقه گذشت که ما داخل منزل بودیم ناگهان 300تا ارازل اباش جمع شده بودند وارد منزل شدند خلاصه خسارات زیادی زدند. من فیلم بعد درگیری دارم با عکس از پوشش نامناسب اون شب به بعد ولی اون شب هیچکدوم ازال توسط مامور نیرو انتظامی دستگیر نشد حتی فیلم برداری نشد
حالا بازپرس میگه راه اثبات دارد
هزینه _ وکیل ندارم _3 _شاهدین که حضور داشتند جزء ارازل اون شب بودند ولی بازپرس با این همه بازم با اونا همکاری داره
من تکلیفم چیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام كاربرگرامي تنها راه دفاع شما معرفي شهود مي باشد .