شرایط گلدن ویزا اروپا

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
ایمان قارون
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

برای گلدن ویزا اروپا چقدر باید هزینه کرد؟ چقدر زمان میبره؟ و چه کارهایی باید انجام داد؟ تحصیل فرزندان رایگان میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

گلدن ویزا، به دریافت اقامت بلند مدت کشورهای اروپایی در قبال انتقال سرمایه گفته میشه که بین 7 تا 12 روش برای این انتقال سرمایه بسته به کشور هدف وجود داره، که معروفترین آن در بین ایرانی ها خرید ملک می باشد. که این کار رو توصیه نمیکنم. در خصوص مبلغ سرمایه گذاری تا پایان ماه جولای برای یونان 250 هزار یورو و بعد از افزایش می یابد، برای پرتغال 350 یا 500 هزار یورو، اسپانیا 500 هزار یورو. تحصیل رایگان فرزندان بسته به قوانین کشور مقصد دارد، در برخی رایگان، برخی شهریه متعادل و برخی شهریه عادی. زمان انجام این پروسه هم بین 4 تا 8 ماه میباشد. (وقت سفارت در زمان انجام این پروسه بسیار تاثیر گذار هست)