آیا نگهداری مواد اولیه تزریق بوتاکس جرم است ؟

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده ملکی در قزوین دارم که امروز به بنده زنگ زدند گفتند از نظام پزشکی اومدن برای بازرسی و بنده هم با ایشون همکاری کردم با وجود اینکه خودم تهران بودم زنگ زدم دخترخاله هام کلید بردند برای بازرسی داخل منزل بنده مدرک سرتیفیکیت بوده و آنزیم و بوتاکس داخل یخچال که برای مصرف شخصی خودم هست چون هزینه کردم آموزش دیدم برای خودم زاویه و تزریق ژل و بوتاکس دارم ولی انگار گفته بودند که بنده شاکی خصوصی دارم ولی من مطمئن هستم شاکی ندارم خودمو رسوندم قزوین الوند نظام پزشکی گفتند فردا بیا الان باید چکار کنم فک پلمپ بزنند چرا اگه شاکی دارم ابلاغ نشده بود به بنده و اینکه اگه واقعا شاکی خصوصی دارم چرا احضار نمیکنن من ببینم تازه مستاجر هم هستم اونجا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام صرف نگهداری داور های زیبایی جرم نیست. مگر از آنها بدون مجوز قانونی استفاده شود بازرسین نظام پزشکی در صورت دریافت خبر حتی بدون نام به مجاز به بررسی و اعلام گزارش هستند و نیازی به شاکی خصوصی در این موارد نیست شما با مراجعه به نظام پزشکی پس از اطلاع از جزییات می توانید از مشاوره تلفنی با وکلای سایت وکیل وند استفاده نمایید