ابطال سند مالکیت به دلیل انتقال غیر قانونی

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زمین در منطقه سعادت اباد سال چهل نه توسط پدرم خریداری شده و سند منقوله دار به اسمش هست،سال هشتاد و پنج زمین موات اعلام شده و به شخص دیگیری فروخته میشه و سند میزنند به اسمش،پدرم سال چهارصد فوت کرد و من دنبال کارهای زمین رفتم،و امروز متوجه شدم اخرین سند سال چهارصد و یک به اسم شخص دیگری انتقال یافته،
ایا من به عنوان وراث میتوانم زمین را پس بگیرم یا حداقل پول زمین یا زمین دیگری به همان ارزش،با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ اگر انتقالات صورت گرفته غیر قانونی صورت گرفته بله میتوانید پیگیری کنید.