01 خرداد 1402

کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اتباع استیم به یک صرافی که اوهم اتباع است به هرات صرافی داشت ازطریق بانک صادرات برش پول حواله میدادیم ولی چند روز میشه فرار کرده ولی به به ایران حساب داره ویک شماره تلیفون هم به ایران فعال داره ولی جواب نمیده ای صراف شماری ازهمکارش را که شریکش است برما وقت داده بود وهموارش فعلا به ایران است وهمه مدارک که پول به این شخص زدیم داریم ماباید چی اقدامی انجام بدیم ازچندین نفر کلابرداری کرده حدودبیست پنج ملیون دالر کلابرداری اش است هرکس مقداری پولش دست این است ممنون میشم راه چاره بگید ودر زضیمن اگر فوری اقدام نشه ای طرف کشورهای خارجی میره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام کاربر محترم اگر طرف شما ساکن ایران می باشدو شما ساکن ایران نیستین می بایست وکیل اخذ کنین و از ایشان به اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کرده و ایشان را ممنوع الخروج کنین با تشکر