01 خرداد 1402

تصرف عدوانی و صدور حکم بر رفع تصرف

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
در اتهام ت صرف عدوانی دیوارکشی باغ بدون حضور مالک و عضوشورا روستا تخریب وجهه قانونی دارد ؟ایا جریمه و مبلغ تخریب و حکم جلب بعد از این تخریب نیز قانونیست؟
با توجه به احضار به دادگاه و حضور در مرحله اول و اطمینان خاطرکلامی قاضی از برداشته شدن اتهام . اما باشکایت مجدد در دادگاه تجدید نظر به خاطر مشکلات شرکت نکردم و از روند مجدد پرونده ناآگاه بودیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر حکم بر رفع تصرف عدوانی صادر شده باشد و حکم در دادگاه تجدیدنظر قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد و حکم از طریق اجرای احکام اجرا می شود. اگر دلیل کافی برای اعاده دادرسی دارید می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.