01 خرداد 1402

دخالت غیر مجاز در امور پزشکی ( بدون مجوز از نهاد ذیصلاح )

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
احمدرضا گل شیرازی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

امروز رفتم علوم پزشکی گفتند پرونده رفته دادستانی محمدیه رفتم دادستان گفتند پرونده نیومده و این که گفتن حکم نداشتند و حکم کلی بوده ،و اینکه داخل صورت جلسه خورده شده دخالت در امور پزشکی و اینکه من باید چکار کنم و چه راهی میتونید بهم پیشنهاد بدید برای فک پلمپ و اینکه من فردا رفتم دادستانی چی بگم امکانش هست فردا فک پلمپ بزنه ملک شخصی هست و بنده بیماری پانیک دارم

پاسخ کارآموز وکالت :

با توجه به متن ارسالی شما ، باید بدانید مجازات جرم مذکور در قانون ، تعطیلی محل غیر مجاز و محکومیت تا مبلغ ۵ میلیون تومان جزای نقدی در نظر گرفته شده است.