01 خرداد 1402

سوال در خصوص تحصيل مال از طريق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام من باینفرآشناشدم بابرپایی یه کار شراکت.اورده من 320میلیون بوده واون شریکم هم درقبالش یه سفته صدمیلیونی بایه قرارداددستی که بین مادونفرنوشتیم واثرانگشت زده نوشته شده که یه پراید بار تا برپانمودن کار وشروع کار بنامم زده ولی الان دوماه هست منومیپیچونه فقط ازش شماره موبایل وشماره کارت ملی دارم ادرس دقیقشوندارم ایامیتونم کاری کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي چنانچه ادرسي از ايشان نداريد شكواييه تحصيل مال از طريق نامشروع مطرح نماييد.