24 مهر 1400

مطالبه وجه طبق تعهد فیمابین

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک شخص مبلغ ۴۰۰ هزار تومن بهم قرض داره مبلغ خاصی نیست ولی نمیخوام اون شخص پولمو بخوره چجوری شکایت کنم و برگردونم مدرکی هم ندارم
فقط اومد دستگاه موتور برق دادیم بعد یک مدتی دستگاهشو اورد تعمیر گفت پول ندارم بعدا هزینشو میدم چجوری برگردونم پولو

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید با شهادت شهود یا استشهادیه ویا درصورت داشتن پیامک ویا .. بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید وباتوجه به اینکه تعمیر کار هستید میتوانید از استشهاد ویا شهادت کارگر یا مغازه همجوار استفاده نمایید اگر بتوانید با ارسال اظهار نامه اقرار هم بگیرید دیگر نیازی به مدرک دیگری نیست