02 خرداد 1402

قرارداد پیمانکاری و الزام به ایفای تعهد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
محدثه مرادی قهدریجانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
یه قرارداد با یه پیمانکار بستیم برای تعمیرات منزل
نصفش تایپ شدست باقیش دستی اضافه شده
خیلی از موارد رو گفته بود ک انجام میده ولی چون جزو قرارداد نوشته نشده زیرش زده
البته شاهد داریم
الانم از مهلت تحویل دادن خونه طبق قرارداد گذشته
بخشی از پول رو مجبورا ب حساب معمارش ریختیم چون گفت کارو میخوابونه(اسم معمار توی قرارداد نیست) اما مجددا شاهد هست ک این مدت توی خونه کار میکرده
خود پیمانکار رفته خارج مسافرت
مبلغ تایپی ک توی قرارداد نوشته شده دویست ملیونه
اما بعدا ۸۰ تومن دستی اضافه کرده ب قرارداد
کار هم تقریبا اخراشه ولی نصف کارایی ک گفته انجام میدم و انجام نمیده
میگه ب جاش کارای دیگه کردم
هر چند ک وسط کار دبه کرد و گفت تا بیست ملیون ندین ی سری کار ها رو انجام نمیدم
بعدم توی قرار داد دستی قیدش کرد و امضا گرفت ما هم مجبورا قبول کردیم
تازه میگه کارهایی ک اضافه انجام دادم و میخوام فاکتور کنم
حالا تکلیف چیه
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. نیاز به ملاحظه متن قرارداد دارد ولی با این اوصاف دادگاه طبق مفاد قرارداد حکم صادر میکند