03 خرداد 1402

مراحل پیگیری چک برگشتی

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید ؛ بنده سه فقره از شخصی و ورقه زدم و جلو تمام حساباش مسدود ؛ خواستم بدونم برای پیگیری قضایی باید اول به کجا مراجعه کنم‌ و چه نکاتی و باید تو درخواستم بنویسم؟
ایا میتونم حکم جلبش هم بگیرم یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر باید بعد از برگشت چک و گرفتن کد ۱۶رقمی شما باید دادخواست صدور اجراییه در دفاتر خدمات ثبت کنید درخواست شما از طریق دفاتر خدمات قضایی به این شکل می باشد که پرونده به شعبه دادگاه ارجاع شده و دادگاه اقدام به صدور دادنامه مبنی بر صدور اجراییه می نماید و طی این مرحله بدون جلسه رسیدگی و دعوت از شما می باشد و در ادامه شما به عنوان خواهان جهت تشکیل پرونده اجرایی به دادگاه مراجعه کرده و پرونده اجرایی خویش را در اجرای احکام دادگاه تشکیل می دهید.