03 خرداد 1402

اعتراض به مجاورت شغل مورد فعالیت

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت صنعتی
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم
بنده مغازه یدکی دارم و در ۵ سال محل کارم استقرار دارم حالا صاحب مغازه مغازه فروخت ولی جفت مغازه خریدم و شروع به کسب کار کردم یک شخصی امود و جای کسب قبلیم همان مغازه یدکی زد یعنی دوتا مغازه پیش هم
آیا میتوانم شاکی ان بشم و قانونی هست که جواز محل کسب من نداشته بشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به اتحادیه شغل مربوطه مراجعه و در صورتی که مطابق قوانین شغلی خود میان دو مغازه که یک فعالیت دارند باید فاصله معینی باشد نسبت به گزارش موضوع به اتحادیه و درخواست پیگیری از آن اتحادیه بعمل آید