04 خرداد 1402

خیار تخلف از شرط و.....

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام استاد من یه اپارتمان فروختم و قید کرد چنان که هریکاز چکا پاس نشود معامله از طرف فروشنده فسخ میشد وکیله خیارات اعم غبن فاشحه و عیب از هردوطرف ساقط میشود و طرفسن حق فسخ ندارن و معامله قطعی میباشد و ری دادگاه حکم را برای طرف مقابل داد نوشته بی حقی خواهان که من میشم مطروح میشود یعنی حق علیه من امده میشه راهنمایم بکنید واقعا امیدم این اپاتمان هست و دوتا از چکاش برگشت خورده با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی امور ملکی و قراردادی به جهت پیچیدگی امر به صرف یک پرسش و پاسخ امکان پاسخگویی وجود ندارد و نیازمند بررسی کلیه اسناد و مدارک و بویژه رای دادگاه می باشد ولیکن بنحو اجمالی درفرجه قانونی نسبت به دادنامه صادره اعتراض نمایید‌. موفق باشید