04 خرداد 1402

اخذ کدرهگیری معاملات ملکی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من حدود سه سال پیشیک ملک رو که سند مشاع در دفتر خانه دارد را بصورت مبایع نامه در بنگاه و وکالت بلاعزل معامله کردم اما کد رهگیری صادر نشد.
در حال حاضر میتونم برای کد رهگیری اقدام کنم(با توجه به وکالت بلاعزل سه سال پیش فکر میکنم که مالک قبلی دیگه نتونه انتقال با کد رهگیری بده)
اگر مبایع نامه کد رهگیری نداشته باشه اثبات اصالتش میشه کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی مطابق قانون بیع به صرف ایجاب و قبول واقع می گردد بنابراين مطابق مبایعنامه مزبور جنابعالی مالک ملک می باشید و اخذ کدرهگیری صرفا فروش ملک توسط مالک با اخذ کدرهگیری را غیرممکن میسازد ولیکن درهرحال درصورت هرگونه نقل و انتقال نسبت به ملک موصوف می تواتید تحت انتقال مال غیر علیه ایشان طرح شکایت نمایید. موفق باشید