25 مهر 1400

شکایت از اعضاء و قاضی شورای حل اختلاف

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام به شورا مراجعه كردمو در خصوص گرفتن نوبت احراييه بحث شد و به مدير احرايي شورا رحوع كردم و شكايت كارمند عريضه نويسي رو كردم قاضي ش بدتر كرد و كار به دعوا كشيد ته ش به من توهين كرد كه تو پل صراط نميدوني چيه خدا نميشناسي و ته ش به مامور انتظامي گفت حق خروج به من نده و خودش صورتجلسه اي رو نوشت و هزار تا حرف نگفته رو از طرف من اضافه كرد توي صورتجلسه و بعد منو ٤ ساعت نگه داشت و خودش كه قاضي بود به نفع خودش راي داد كه منو ١١٠ بياد با ماشين ببره كلانتري و فقط ميگفت بايد عذرخواهي كني منم گفتم من كاري نكردم كه عذرخواهي كنم ، حالا ميخام ازش شكايت كنم با توجه به اينكه چون مدير بود تك تك كارمنداشو صدا ميكرد و ميگفت صورتجلسه رو امضا كن و اونا از ترس شغل شون نخونده امضا ميكردن ، منو راهنمايي كنين ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما سه مکان میتوانید شکایت نمایید به حفاظت اطلاعات قوه که در همان مجتمع مستقر است ودادسرای انتظامی قضات و به سرپرستی کل شورا در استان میتوانید اقدام نمایید