04 خرداد 1402

آیا باید تقاضای صدور اجراییه کنم؟

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب و احترام
بنده دعوی داشتم که اون طرف مقابل دعوی طی دادنامه ای محکوم به استرداد ۴ فقره لاشه چک و خسارت ناشی از دادرسی شده است،حال سوالم از محضر حضرتعالی این است که در تاریخ بیستم که حکم به قطعیت میرسه،آیا دعوی استرداد لاشه چک نیاز به درخواست صدور اجراییه داره؟و اگرنه بنده چیکار بایست بکنم؟
با تشکر از شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ بله پس از قطعیت حکم حسب دعوای مطروحه موضوع مستلزم تقاضای صدور اجراییه از شعبه مربوطه و ابلاغ ب محکوم علیه هست بنابر این پاسخ شما کاربر گرامی مثبت میباشد موید باشید