04 خرداد 1402

مزاحمت ملکی و ممانعت از حق

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سللم فردي بدون اجازه اقدام به خالي كردن مصالح در حياط شخصي منزل بنده نموده حياط دورش محصور نبوده و حدودا ٧٠٠ متر مربع مباشد كه منزل بنده انتهاي ملك قرار داره پس از تماس ايشان شاكي شده و فحاشي نمودن لطفا بفرمايين چه بايد كرد؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی دعوی مبنی بر فحاشی و توهین و مزاحمت ملکی و ممانعت از حق علیه ایشان مطرح نمایید. موفق باشید