05 خرداد 1402

افترا، مجارات جرم افترا، مفتری

دسته بندی : کیفری | افترا
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوالی داشتم اگر شخصی به ۵ نفر تهمت زده باشد و بی‌گناهی ۵ نفر ثابت شود و ادعای شرف کنن ۵ نفر هم آیا مجازات بیشتری برایش نصبت به ادعای شرف یک شخص باشد می‌شود یا فرقی ندارد در هرصورت یکسان است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هر کدام که جداگانه شکایت کنند، و افترای شما ثابت شود، هر کدام مجازات جداگانه دارد مگر آنکه هر ۵ نفر را باهم و در طی یک گفته افترا زده باشید و آنها نیز همه باهم از شما شکایت کنند که در این مورد یک جرم ثابت می شود.