05 خرداد 1402

اثبات جرم افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب
همسر من ۵ سال پیش فوت شدن بعد از فوت، خانوادش طی عکس پروفایلها البته سه خواهرش میگفتن من قاتل هستم و تهمت و افترا که من دیر اقدام گردم و فلان
الان چندین روز هست که من متوجه شدم در اداره من نیز افرادی این مسله رو بین خودشون میگن
برام خیر قابل تحمل شده میخوام اعاده حیثیت بکنم خواستم اول از شما ازاطلاعات بگیرم
ممنون میشم از راهنمایتون
یا یک وکیل در تبریز برا من معرفی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر در بحث کیفری اصل بر برائت است یعنی فرد بی گناه است پس بدون دلیل نمیتوان کسی را متهم نمود شما برای اینکه جرم افترا را نسبت به خود ثابت کنید باید ادله محکمی ارائه دهید ادله اثبات دعوا اقرار سند شهادت شهود میباشد اگر فیلم ،صدای ضبط شده وپیامک نیز از ان افراد دارید بعنوان اماره قابل استناد است که ممکن است موجب علم قاضی گردد