04 تیر 1401

محکومیت کیفری و امکان توقف اجرای حکم در اعاده دادرسی

دسته بندی : کیفری | اعاده دادرسی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مورد دعوی قرار گرفتیم .متاسفانه با وجود ادله کافی مبنی بر بیگناه بودن حکم علیهم صادر شد،که طی اعتراضی به تجدید نظر ارسال شد ، اما انجا هم مورد بی انصافی قرار گرفت و الان حکم در حال اجراست.سوالم اینه ایا امکان داره که نزد قاضی اجرای احکام با بیان تمام مدارک دال بر نقض حکم صادره جلوی اجرای حکم تا مشخص شدن نتیجه ( اعمال ماده ۴۷۷ ) گرفته بشه.
ممنون و تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا احکام قطعی صادره از دادگاهها لازم الاجرا بوده و اجرای احکام کیفری وظیفه اجرای حکم صادره در پرونده محکومیتی را برعهده دارد و اصـولا درخواست اعمال اعاده دادرسی مادتین 474 و یا 477 قانون آیین دادرسی کیفری مانع اجرای حکم نبوده و موجب توقف حکم نمی گردد، مگـر در موارد خاص به تجویز و دستور دیوانعالی کشور.. پیشنهاد می کنم باتوجه به تخصصی بودن موضوع، از طریق مشاوره تلفنی اقدام نموده تا راهنمایی کامل را دریافت نمایید..