04 تیر 1401

پرداخت قرض و نحوه اقدام قانونی مطالبه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام!بنده به یک شخص حقیقی به عنوان قرض به صورت کارت به کارت مبلغ ۶ونیم ملیون واریز کردم.به حساب فرزند صغیر ایشان واریز شده به عنوان مدرک فقط فیش های واریزی را دارم.ممکنه راهنمایی کنید چطور میتونم بر علیه ایشان و شکوائیه تنظیم کنم و خواستار پولم باشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید به استناد رسـید و فیش واریزی، دادخواست مطالبه وجه بطرفیت مقروض، از دفاتر خدمات قضایی، جهت رسـیدگی در شـورای حل اختلاف محل مطرح نمایید.. موفق باشید..