05 خرداد 1402

معامله مستحق الغیر و دریافت وجه

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه قطعه زمین طرح هادی رو خریدم به اعتبار اینکه تغییر کاربری میگیرم بعدا متوجه شدم امکان پذیر نیست البته پارسال هم به خاطر عدم اگاهی زمین رو با این اوصاف بازم گرون گرفتم حالا به فروشنده میگم میگه پولت رو با ۵۰ درصد سود برمیگردونم
یعنی ۶۰۰ تومان رو ۹۰۰ میخواد بده میخوام بدونم اگر شکایت کنم در دادگاه با توجه به اینکه تورم زیاده و رشد پول من حداقل دوبرابر شد امکان اینکه از این مبلغ بیشتر بگیرم هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون این مورد مصراق مستحق الغیر نیست امکان مطالبه پول به نرخ روز وجود ندارد