04 تیر 1401

موضوع سرقت در روابط زناشویی

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من و خانمم از دوسال پیش مشکل داشتیم که تقریبا یک ماه پیش رجوع کرد برای زندگی کردن من هم تصمیم گرفتم یه چند روزی به سفر بریم تا حال هوامون عوض بشه تا اینکه موقع برگشت به تهران سمت گرگان من تصادف کردم و مجبور شدیم یه چند روزی سوییت بگیریم تا کارهای ماشین رو انجام بدیم 2روز بعد از این اتفاق خانمم به من گفت که میخواد بره آرایشگاه وقتی رفت بعد یکساعت من نگران شدم بهش زنگ زدم جواب نداد رفتم دمه آرایشگاه که بهم گفتن یک ساعت پیش اومده ولی گفته وسایل همراه نیست و رفته منم زود اومدم داخل سوییت که داخل ساکها رو نگاه کردم دیدم خانمم هشت تا سکه تمام و مقداری طلا رو دزدیده و با خودش برده منم با 110تماس گرفتم و صورت جلسه برام نوشتن الان میخوام بدونم که میشه این دزدی رو ثابت کرد یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا در روابط زناشویی، اتهام سرقت موضوعیت نداشته و در صورت شکایت کیفری نتیجه ای در بر نخواهد داشت.. شما می توانید با دلایل کافی و مدارک اثباتی به استناد فاکتور طلاجات، دادخواست مطالبه و استرداد بطرفیت همسرتان مطرح نمایید.. در صورت نیاز از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.. موفق باشید..