05 خرداد 1402

قتل عمد و دستگیری فرد قاتل

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از شهرستان میناب هستم من سه ماه پیش برادر م رایت چاقو به قتل رساندن حالا قاتل داره راست راست میگرده برای خودش قانون بازداشتش نمیکنه ما باید پیش کی بریم داریم میسوزیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی تمامی ادعاها و گفته های خود را باید نزد بازپرس دادسرا مطرح نمایید و از وی بخواهید که قاتل را دستگیر و باز داشت نماید.