05 خرداد 1402

معاونت در حمل و نگهداری مواد مخدر

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید پدر شوهرم از تو زندان با یکی آشنا شد گفت یکی اون بیرون هست وکیل و قاضی آشنا میشناسه میتونی راحت بیای بیرون اینم باور کرد ولی در عوضش باید باید یکی رو معرفی کنی بره جنس ازش بگیره تریاک پدرشوهرمم به شوهرم گفت تو یکی رو معرفی کن خیلی اسرار کرد معرفی کردن وقت معامله ک شد اونایی ک قرار شد جنس بخرن جنس ها رو دزدیدن اصلا شوهر من نه مواد و دیده نه چیزی فقط معرفی کرده با برادر شوهرم معرفی کردن بودن برادرشوهر جنس و میاره سرقرار شوهرم با اون خریدار جای دیکه بودن الان قاضی برای شوهرم زده معاونت در حمل و نگهداری همه چیز هم اثبات شده ک خریدار جنس رو دزدیده بلوچ ها برادر شوهرمو گروگان بردن الان حکم شوهرم چیه مشاور دادگاه گفت ب قاصئ میگم یا پابند برات بنویسه یا در ماه براشون کار کنی

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام ایشان در صورت صدور حکم محکومیت می توانند از شرایط استفاده از پابند یا رای باز استفاده کنند