05 خرداد 1402

تقسیم ماترک و فروش مال مشاع

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود
ما 3 ورثه هستیم که یکی از وراث برادر صغیر من هست که از همسر دوم پدر بنده بودند و در حال حاضر همون خانم (مادر ایشون) قیم ایشون هستند.
ما یک قطعه زمین در شمال کشور از پدرمان به ارث بردیم که حدودا 4 سال هست من دنبال کار های اداری و فروش این زمین هستم ولی متاسفانه هر بار این خانم بهانه های مختلفی رو میاره و حاضر به همکاری با ما و فروش زمین نیست . متاسفانه شرایط زمین به شکلی هست که به هیچ وجه قابل تفکیک و فروش جداگانه نیست و هر سه نفر باید بفروشیم تا خریداری از ما خرید کنند.
سوال من این هست که با تقسیم ترکه از طریق دادگاه آیا کل زمین به مزایده گذاشته میشه یا فقط سهم الارث ایشون به مزایده گذاشته میشه . و چقدر زمان میبره تا ما موفق بشیم به مرحله مزایده برسیم؟

ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما می توانید درخواست تقسیم ماترک از طریق دادگاه نمایید تا سهم شما و برادرتان به تفکیک مشخص گردد