04 تیر 1401

گزارش سرقت و قرار گرفتن در مظان اتهام

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین میخاستم بپرسم توروستامون یه نفر وسایلاش گم شده و رفته کلانتری اسم منو برده گفته مشکوکم بهش من اصلا روستا نبودم باید چکار کنم خیلی استرس دارم که ابروی خانوادگیم نره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ چنانچه در زمان ادعای وقوع سرقت، شما همزمان در مکان دیگری حضور فیزیکی داشتید، می توانید به استناد دلایل و مدارک قوی مبنی بر حضورتان در خارج از روسـتای محل وقـوع سرقت،، از خودتان دفاع نموده و از شهادت شهود عینی در اینخصوص استفاده نمایید.. عنداللزوم از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا راهنمایی کامل را دریافت نمایید..