08 خرداد 1402

واريز وجه و دارا شدن بلا جهت

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
رقیه بختیاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام لطفا اگه مبشه منوراهنمایی کنید من چتدسال پیش یک آدمی پولی ریخت به کارتم گفت دوستم برام فرستاده وبرداشت کرده الان حدود دوساله اون طرفی که پول واریز کرده از من به عنوان کلاهبرداری شکایت کرده مثل ایتکه اون طرف توی دیوار آگهی زده وپول از این یارو گرفته منم اصلا اطلاعی تداشتم الان مبخواستم بپرسم من امروز دادگاه دارم برای دفاع ازخودم باید چی بگم ممتون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر کاربر گرامي سؤال شما کامل نیست لطفاً از طریق مشاوره تلفنی وکيل وند برای مشاوره اقدام کنید. موفق باشید