28 مهر 1400

فسخ معامله به دلیل کسری متراژ زمین نسبت به متراژ اعلامی

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
باغی رو چند وقت پیش خریداری کردم نقشه utm زدیم باغ کسری مساحت دارد و فروشنده زمینی در مجاورت باغ ندارد و حاضر به دادن خسارت کسری مساحت نیست و دادگاه میگه باید در این صورت معامله فسخ بشه آیا به قیمت روز میتونم فسخ کنم یا به قسمت زمان خرید است

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم شما می‌توانید به دلیل کسری متراژ زمین با متراژ اعلامی معامله را فسخ کنید و مطالبه ثمن معامله را نمایید در این صورت ثمن معامله همان مبلغی است که پرداخت نموده اید