08 خرداد 1402

عواقب عدم عمل به تعهدات خودروگذر موقت

دسته بندی : تعزیرات | قاچاق کالا و ارز
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگه خودروی از گمرگ وارد بشه و امکان تردد موقت داشته و بابت تردد تضمين نیز اخذ شده ولی در مدت قانونی خودور پلاک نشده و به گمرگ برنگردد قاچاق کالا محسوب می‌شود حالا خودرو توسط تعزیرات توقیف شده چه راه حلی هست که اولم جریمه نشیم دوما بشه خودرو را آزاد کرد سوم تضمین گمرگ را چکار کنیم؟.ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما همراه گرامی سایت وکیلوند تردد خودرو گذر موقت بعد از اتمام تاریخ مجوز، غیرقانونی است و خودرو مشمول جریمه خواهد شد اگر خودرو پس از اعلام مراجع تا 10 روز به گمرک بازگردانده نشود، به‌عنوان خودرو قاچاق تلقی شده و پیگرد قانونی داردکه علاوه بر توقیف، مالک خودرو گذر موقت نیز به پرداخت جریمه سنگین نقدی محکوم شده و به مراجع قضایی نیز معرفی می‌شود متاسفانه با تصویب قانون جدید در این خصوص راه گریزی برای شما جز پرداخت جرایم وجود ندارد .