08 خرداد 1402

خیانت در امانت درر خصوص چک

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من ۱۵ سال پیش با یه نمایشگاه ماشین کاز میکردم و یه چک به صورت امانت بدون تاریخ به مبلغ ۱۲ میلیون داده بودم که تسویه کردم و چک موند چون نمایشگاهی فراری شد.الان بعد از ۱۵ سال دیدم چک منو سه بار تاریخ زدن با خط و رنگهای مختلف و بدون پشت نویسی کاملا خط متن و خط تاریخ ها متفاوت و مشخصه ..نمیدونم بانگ چجوری این چک و که پشت نویسی و امضا نشده و این همه خط خوردگی در تاریخ داره برگشت زده و الان ادعای طلب دارن .چک داده کسی دیگه اومده برگشت زده ..راهنمایی میخاستم .شاهد هم دارم که پول و پرداخت گردم و حتی طلبکار هم هستم از اون آقا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما همراه گرامی سایت وکیلوند امکان شکایت کیفری خیانت در امانت برای شما وجود دارد با این مضمون که (علی رغم پرداخت وجه، توسط اینجانب، در مورخ .../.../.... که مدارک مثبت آن نیز موجود است، ایشان از استرداد لاشه چک بنده، خودداری نمودند و اقدام به نقد کردن وجه چک کرده اند. لذا با توجه به شرح آنچه رفت، از آن مرجع محترم، تقاضای رسیدگی و صدور حکم مجازات خیانت در امانت چک، در خصوص مشتکی عنه، مستدعی است.) همچنین در محاکم حقوقی میتوانید به شهادت شهود و فیش واریزی استناد کنید و دعوای تقابل استرداد لاشه چک ررا مطرح کنید امیدوارم در این مسیر موفق باشید