08 خرداد 1402

اثبات رابطه نامشروع و تهدید

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من پارسال با یه اقایی اشنا شدم که به من‌گفتن محرد هستن حتی قصد ازدواج داشتن بعد از شش ماه خانمی به من زنگ زد و‌گفت که هسرشه ٫من اصلن نمیدونسام این اقا متاهل هست الان خانومش دایمن به من زنگ میزنه و‌تهدید میکنه که از من شکایت میگنه و ابروی منو حلوی خانوادم‌میبره
میتونه از من شکایت کنه !؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز متاسفانه ایشان می تواند به جرم رابطه نامشروع از شما و همسرش شکایت نماید ولی اثبات این امر نیاز به ادله کافی داشته تا قاضی جرم را محرز دانسته و حکم صادر نماید . در خصوص تهدید های ایشان حتی اگر حرف های خود را عملی ننموده و صرفا شما را تهدید به بردن آبرو کند می توانید با استناد به ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی علیه ایشان شکایتی تحت عنوان تهدید مطرح نمایید .