09 خرداد 1402

شکایت کیفری مبنی بر فروش مال غیر

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده زمینی سال ۸۰ خریداری کردم، برای سرمایه گذاری فروشنده زمین را سال ۹۰ واگذار می‌کند ب شخص دیگری
بنده سال ۹۹ مراجعه کردم دیدم مسجد بنا شده تو زمینم چون نرفته بودم چند سال شکایت کردم مبنی برم تسلیم مبیع تحویل مورد معامله غیرمنقول دادگاه بدوی گفت با مبایعه نامه تسلیم مبیع نمیدیم باید سند داشته باشی بنده اول طرح دعوی الزام ب سند رسمی هم کردم ک رد دعوی نشود تجدید نظر خواهی کردم پرونده رفته تجدیدنظر خیلی از معامله ها با اسناد عادی قانونا باید دادگاه ب من رای بده البته شنیدم راجب این موضوع بین قضات اختلاف نظر یه سری ها با اسنادی عادی میدن یه سری هام ن ب نظرشما دادگاه تجدیدنظر رای ب نفع من خواهان میده؟من مبایعه نامه دارم از مشاور املاک عقد بیع صحیح واقع شده اگ میشه توضیح کاملی بدین ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، در فرض سوال اصولا قاضی میباست به نفع شما رأی صادر کند ، لیکن شما ابتدا علیه فروشنده به جرم فروش مال غیر شکایت کیفری مطرح میکردید نتیجه ی بهتری میگرفتید‌.