09 خرداد 1402

مطالبه وجه با ادعای واهی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر دیشب ی نفر ب خطم پیام داد ومدعی شد که سال پیش در تاریخ ۱۵ ابان درسایت شیپور با خط من ی اگهی دیده ماشین الات کشهورزی وبرای فروش گذاشته بوده ایشون طی تماس وارسال پیامک ب خط قرار میزارن که مبلغی وب ی شماره حساب واریز کنه وقتی واریز انجام میشه اگهی از سایت حذف واون وسیله ارسال نمیشه واون شخص فروشنده هم جواب ایشون دیگه نمیده ایشون مدعیه که۲۲ میلیون واریز کرده ولی مدرک نشون میده ۷ میلیونه ومدعی هستش با ی کارتی که ب نام خودش نبوده واریز وانجام داده ومن پارسال پسر برادرم که اعتیاد داره وبای خانمی مثل خودش ارتباط داشت خط وگوشی من وب زور گرفت واون خانم ب گفته برادرزاده ام ازش دزدیده بود ومن چون کارت ملیم هنوز نگرفته بودم نتونستم مدتی سیم کارتم وبسوزونم ویادم نمیاد دقیق کی سوزوندم ومجدد گرفتمش من ب اون اقا گفتم چرا شکایت نکردی دراین ۷ ماه گفت پول نداشتم گفتم چرا تاب امروز تماس نگرفتی مدعی شد که جواب نمیدادی درصورتیکه من از ابان ماه سیم کارت دست خودم بوده وهرگز ن تماسی ون شکایتی در ثنای خودم ندیدم اولشم گفت شکایت کردم وقتی من گفتم چرا ب ثنای من پیام نیومده گفت پول شکایت نداشتم حالا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر امکان اخاذی وجود دارد به ایشان بگویبد از طرق قانونی اقدام کنید