09 خرداد 1402

محکومیت به پرداخت دیه با لوث

دسته بندی : کیفری | دیه
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ،،
در رابطه با شکایت بنده در خصوص ضرب و جرح عمدی،،
دادسرا پرونده رو لوث تشخیص داد که در آخر با سوگند بنده
در شعبه 103 کیفری 2 متهم به پرداخت دیه شد
(متهم در روز جلسه دادگاه حاضر نشد و حکم بصورت غیابی صادر شده)
20 روز مهلت واخواهی به متهم داده شده ،، یک هفته بعد از حکم
حالا برای بنده پیامک شرکت در جلسه تحقیق و رسیدگی اومده ،،
آیا بنظر شما در این جلسه حاضر بشم یا خیر ؟
اصلا ضرورتی داره که حاضر بشم و اگر حاضر نشم به ضرر بنده خواهد بود ؟
اگر حاضر نشم اقدامات دیگری هست انجام بدم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما همراه گرامی سایت وکیلوند در صورت نرفتن به دادگاه و عدم حضور در جلسه رسیدگی، ممکن است رای بر علیه شما صادر شود. عدم حضور شاکی، به واسطه عذر موجه، موجب تعویق و تجدید جلسه رسیدگی خواهد شد. لازم به ذکر است که عدم حضور شاکی با ابلاغ وقت، در جلسه دادرسی، به معنای گذشت وی و از موجبات صدور قرار موقوفی تعقیب نمی باشد با عنایت به این که علت صدور محکومیت لوث بوده است حضور شما موجه تر است.