09 خرداد 1402

میزان دیه شکستگی و خسارت درمان

دسته بندی : کیفری | دیه
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، پسرم طی یک درگیری در مدرسه دچار شکستگی بینی شد وپزشک قانونی هم تایید کرد میخواستم بدونم درصورت شکایت چقدر دیه تعلق میگیرد وآیا شامل مخارج درمان هم می‌شود چون پزشک معالج گفته بعد از ۱۸ سالگی هم به عمل زیبایی نیاز دارد. تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. میزان دیه را اجرای احکام براسای نظریه پزشکی قانونی و طول درمان مشخص میکند و بستگی دارد پزشکی قانون چند درصد دیه اعلام کرده باشد.