09 خرداد 1402

کم شدن مبیع و تعهد فروشنده

دسته بندی : حقوقی | استرداد ثمن معامله
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدرم زمینی را فروخته که مزروعی بوده و زمین وراثتی بوده وتنها یک سند دارد با توجه به اینکه هر کس سهم خود را گرفته و در ابتدا زمینی که پدر رسبده به متراژ2200متر بوده که در اسناد مربوط به ترک دعوا ونقشه اولیه زمین ثبت شده ،اما بعد زه کشی زمین مقدار دویست متر از زمین کاسته شده و پدر اینجانب بدون اینکه اطلاع از کسر شدن زمین داشته باشد زمین را با همان مترا اولیه 2200متر فروخته شخص خردیدار بدن متر کشی زمین را پذیرفته و مبلغ را پرداخت کرده .الان بعد 50روز میگوید زمین را متر کرده دویست مترش کم است و پدر شما سر مرا کلاه گذاشته و باید هزینه کسر سدن زمین را به من برگرداند ،با توجه به مشکل بالا پدر من چه باید بکند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. در صورتی که پدر شما نسبت به متراژ اگاه نبوده و وجه بیشتری اخذ گرده است ملزم است ثمن مازادی که دریافت نموده بازپس دهد.