09 خرداد 1402

شک به همسر در خصوص روابط نامشروع

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید، ۹ سال از زندگیم میگذره ، در همون ماههای اول متوجه پیامک همسرم با خانم دیگری شدم و قول دادن تکرار نشه، اما دیروز موقع تمیز کردن صندوق ماشین متوجه تعدادی کاندوم شدم در صورتی که ما اصلا استفاده نداریم ،اینم قید کنم خیلی شبها به گفته خودشان به کارگاه میروند تا کار مشتری آماده کنند
و خانواده من شهرستان هستن خیلی اوقات اصرار دارن من به مدت طولانی و بدون ایشان به شهرستان بروم
خلاصه که بدجور شک به دلم افتاده
چکار میتوانم بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی باید با ادله مثبته این ادعا را ثابت نمایید و درصدد اثبات عسر و حرج رخ داده برای خود باشید. اگر این اتفاق رخ داد، می توانید درخواست طلاق نمایید. به صرف شک و شبهه و ... زتدگی خود را نابود نسازید.