09 خرداد 1402

الزام به تسلیم مال غیر منقول

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۳ ملکم را به دلیل اخذ وام جانبازی به فردی که صاحب امتیاز وام بود به صورت صوری معامله و سند به نام ایشان زدم در ادامه در همان تاریخ وکالت بلاعزل و قولنامه با کدرهگیری به نام خودم اخذ نمودم الان بعد از تسویه وام متوجه شدم که ملک در سال ۹۶ به دلیل دعوای ایشان در شورای حل اختلاف توقیف شده است با توجه به اینکه بنده در سال ۹۳ وکالت بلاعزل فروش گرفته و قولنامه از ایشان دارم و مقدم بر دعوای طرف مقابل ایشان است چه راهکاری دارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادخواست الزام به تسلیم مبیع را علیه آن فرد (صاحب امتیاز وام) تقدیم دادگاه نمایید که با توجه به موارد گفته شده توسط خودتان، ملک در مالکیت شما می آید.