09 خرداد 1402

فسخ معامله بلحاظ مستحق اللغیر در آمدن مال

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده به عنوان مالک یک قطعه زمینی رو فروخته ام در سال ۹۳ که به ارث به من‌رسیده بود الان ان طرف شکایت کرده که زمین جزو اراضی ملی هستش ، من هم از منابع طبیعی شکایت کرده ام هنوز جواب داده نشده ، ایا امکان دارد قاضی پرونده رو‌متوقف کنه تا جواب پرونده من داده بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر گرامی چنانچه خریدار فسخ معامله بدلیل ملک غیر شدن اقدام نموده باشد شما می توانید دفاع نمایید ک فعلا پرونده مطرح رسیدگی در منابع طبیعی است تا یا نسبت به دادخواست خریدار رد دعوی صادر گردد یا متوقف تا نتیجه قطعی ملی شدن ملک احراز گردد در صورت تمایل به تنظیم لایحه درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا برایتان انجام دهم