09 خرداد 1402

اجرت المثل ایام تصرف و خلع ید

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با ســـــــــــــلام

1)) آیا ارسال لایحه دفاعیه قبل از جلسه رسیدگی به دادگاه در حکم حضور محسوب میشود اگه به جلسه نری؟؟

2)) حـدود 20 سال است برادرم در منزل قدیمی در حیاط مسکونی ام در روسـتا ساکن است دوسه سال است که بهش گفتم تخلیه کند که لازم دارم ولی امتناع می کند و می گوید برو شکایت کن.
و اکنون بدون اجازه من بنا هم شروع کرده است که دو ماه پیش اظهارنامه توقف فرستاده بودم.
بنده سند رسمی دارم.
آیا دادخواست خلع ید بدون گرفتن وکیل بدهم موفق میشوم چون فعلا در مضیقه مالی قرار دهم؟؟
اگر ایشان قسم بخورد که با موافقت خودش ساکن شدم برای من می تواند موجب ضرر شود.؟

آیا هزینه دادرسی قلع و قمع بطور جداگانه سنگین تموم میشود؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود کاربر گرامی چنانچه دارای سند رسمی باشید میتوانید خلع ید اقدام نمایید چنانچه وقت آزاد داشته باشید و بتوانید خود شخصا دفاع کنید میتوانید بدون وکیل هم اقدام نمایید اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل اقدام است