09 خرداد 1402

طرح شکایت تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،ملکی را خریده ام از یک خانم،و زمانی که رفتم برای اینکه تحویل بگیرم شوهر سابق این خانم ممانعت کرده و درگیر شده باهام،سند تم برگ به نامه این خانم بوده و کلیات سند و اختیارات به نام خانوم بوده و این خانوم سال ۹۱ از شوهرش جدا شده و این ملک هم به نام خانم بوده از همون سال،الان توی خونه نشسته و بیرون نمیره ،شکایت هم کردیم و حتی خانم اومده گفته فروختم توی کلانتری و این اقا به زور و تهدید توی خونه نشسته،چه شکایتی بکنم که هم سریعا با مامور تخلیه کنن این خونه رو این اقا،و هم کیفری باشه که مجازات بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ شما مستند به مدارک مالکیت خود میتوانید شکایت تصرف عدوانی را مطرح نمایید،اما دستور موقت مبنی بر رفع تصرف بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد.موفق باشید