09 خرداد 1402

محاسبه مقدار دیه از آسیب وارده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام و خسته نباشید: می خواستم بدانم میزان دیه ، 1 _ سه هزارم دیه کامل بابت کبودی و نیم درصد دیه کامل بابت ارش تورم در سمت چپ پیشانی 2_ سه هزارم دیه کامل بابت کبودی و بیست و پنج صدم درصد دیه کامل بابت ارش تورم متوسط در پلک فوقانی چشم چپ چقدر می شود.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی دیه ی شما معادل با شرح ذیل می باشد : ۱_دو میلیون و هفتصد هزار تومان ۲_چهار میلیون و پانصد هزار تومان ۳_دو میلیون و هفتصد هزار تومان ۴_سیصدو شصت هزار تومان موفق باشید