10 خرداد 1402

تخلیه عین مستاجره و قانونوموجر و مستاجر

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ما در خانه سکونت داریم با ۶۰ سابقه از سر بی کفایتی صاحب خانه خونه سقفش ریخته نیومد درست کنه ما درست کردیم خونه آتیش گرفت بازم بی کفایتی کرد نیومده درست کنه باز از سر رسیدگی نکردن پدر من بعد جنگ‌موج انفجار گرفته بودتش بازم صاحب خانه نرده کشی نکرده بوده پدر من از پرتگاه افتاد فوت کردن میخان ببینم صاحب خونه بعد ۶۰ اومده میخاد بیرون مون کنه آیا دستمون به جای بند هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود باید قرارداد شما و تاریخ انعقاد قرارداد اولیه شما بررسی شود. اگر قرارداد شما قبل از سال ۱۳۵۷ است مشمول قانون موجر و مستاجر بوده وتخلیه شرایط خاصی دارد.