10 خرداد 1402

امکان ابطال پروانه دفتر خدمات قضایی

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
اشکان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یکی از شرایط دریافت مجوز پیشخوان خدمات دولت دارا بودن مدرک لیسانس احدی از اعضا هیت مدیره شرکت است ومن بدلیل اینکه مدرک تحصیلی دیپلم دارم با سایر اعضا هیت مدیره شخصی را در این خصوص بعنوان مدیر عامل انتصاب کردیم و طی وکالت بلاازل از وی تمام اختیارات لازمه را ازش گرفتم الان با تصویب هیت مدیره ایشان عزل و شخص دیگری جایگزین شده اگهی روزنامه رسمی مبنی بر تغییرات در شرکت را جهت تغییر اسم و سطح دسترسی مدیر عامل جدید به تنظم مقررات دادم ولی اداره فوق مگه باید با همان رمز قبلی که در اختیار مدیر قبلی است تغییرات را انجام دهید از طرفی مدیر قبلی حاضر به دادن رمز نیست و در سامانه در خواست لغو پروانه را داده از انجایی که کاهش یا افزایش اموال شرکت در اختیار هیات مدیره است و سازمان تنظیم حاضر به قبول تغییرات نیست چکار می توانم بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

قطعا پس از صدور روزنامه رسمی وی موجب اختلال در فعالیت آن صاحبان جدید دفتر خدمات گردیده که دقیقا سو ااستفاده از امتیازاتی است که متعلق به شخص جدیید است وبا تقلب و اعمال خدعه آآمیز مانع فعاللیت گروه جدید گردیدهاست و در صورت شکایت کیفری با عنوان مذکور متهم و در دادگاه مجازات میگردند قطعا.