10 خرداد 1402

شکایت از موسسه زبان خارجی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
مرصاد پوراعتضاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من میخواستم از موسسه زبان ایران کمبریج میدان فاطمی شکایت کنم ساعت و روز کلاسم با این موسسه جمعه ها ساعت 9 تا 13:30 هستش بعد شب قبل یکی از جلسات ساعت 8 شب پیام دادن که کلاس از این تایم افتاده 13:30 تا 18 در حالی که ما هیچ کدوم نمیتونستیم اون تایم بریم کلاس وعملا سه جلسه ما سوخت شد و زیر بار نرفتن کلاس اضافی بزارن چه کار باید بکنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در صورت داشتن قرارداد،تحت عنوان الزام به ایفای تعهدات قراردادی میتوانید دادخواست بدهید.