10 خرداد 1402

بر خورد درب خودرو با جدول

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . اگر کسی ماشینش را بد جا پارک کرده و کسه دیگه که میخواد سوار ماشین بشه درو باز کرده و در به جدول بخوره و خط بیوفته مقصر صاحب ماشینش که بد پارک کرده یا اونی که در و باز کرده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی موضوع نیاز به اظهارنظر کارشناس راهنمایی رانندگی دارد و از این طریق نمیتوان پاسخ دقیقی گرفت ،ولیکن ممکن است هر دو نفر مقصر باشند و درصدتقصیر بیشتر هم با راننده باشد چرا که مسافر چاره ای جز در آن محل سوار شدن را نداشته است . موفق باشید موفق باشید