11 خرداد 1402

ابطال سند رسمی مالکیت

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. دو برادر در یک خانواده، ملک پدری خود را در زمان حیات وی، به نام خود کرده اند و سند رسمی به نام خود گر فته اند. پس از مرگ پدر و مادر، این دو برادر برای خواهران خود هیچ حقی قائل نشده و گفته اند پدر با رضایت خویش این ملک را به ما بخشیده است. آیا برای خواهران امکان طرح شکایت و گرفتن حق ارث خود از این ملک در حال حاضر وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی ابطال سند کار بسی مشکل است ولی در صورت وجود ادله میتوانید با کمک وکیل اقدام نمایید. موفق باشید